Hol a hatá(r)om? – 6
Túszdráma vagy Isten ígéreteiben élni

Érezted már, hogy az életed nem az, amit valójában élni szeretnél? Akkor van ez, amikor mások irányítják életedet! Akarod tudni, hogyan csinálják? Az előadás segítséget nyújt ahhoz, hogy felismerd, kik és mik azok a dolgok, amik túszul ejtenek téged. Láthatod a bibliai történetekből, hogyan lehet megszabadulni az életedet fogva tartó személyektől, helyzetekből.

Hol a hatá(r)om? – 5
Amikor nem engeded be az Életet

Eszeddel tudod mi a helyes, mégsem tudod megcsinálni, amit jónak hiszel? Tudtad, hogy a kiteljesedő élethez nem kell mást tenni, mint kinyitni az ajtót? Az Élet az ajtód előtt áll, sőt Ő maga az az ajtó. Hívd be szóval, és mondd meg Neki – legyél a teljes életem Ura.

Hol a hatá(r)om? – 4
Amikor megengedjük a rosszat

Miért akarok mindenkinek segíteni? Miért érzem azt, hogy ha egyszer végre NEM-et mondok, bűntudatom lesz? Semmi baj nincs veled, csak rossz a program, amit kaptál, ami ösztönösen tévesen működtet téged! Az előadásból bátorítást, példát kapsz, hogy húzzad szépen a határokat!

Hol a hatá(r)om? – 3
Szerepük és működésük

Amikor nem mondasz NEM-et, vagyis nem húzol határokat, tragikus folyamatokat indítasz el, amiben sérülsz te és mások is! Nézd meg mit mond a biblia az életed határairól, és azok használatának elmulasztásáról. Ha történt veled hasonló, nem kell félni, Isten megbocsát és meg is tanít határokat húzni!

Mérgező hallgatás
Meddig hallgatod? Mit mondasz rá?

Felismered, amikor valaki mérgez a beszédével vagy a befolyásával? Meddig hallgatod, amikor valaki folyamatosan panaszkodik, vagy másról pletykálkodik? Mit mondasz, ha ilyen helyzetbe kerülsz?

Hol a hatá(r)om? – 2
Határok fajtái, működésük

Mondtál már NEM-et az életedben? Mit kaptál érte? Nem is olyan könnyen megy, eleinte félelmek, szégyen és önvád mardos belül. Nézd meg mit mond a biblia az életed határairól, és azt is meglátod, Isten segíteni fog meghúzni őket.

Hol a hatá(r)om?
A kudarcos életem oka

Amikor kérnek tőled valamit, feszült, ideges, nyugtalan leszel? Folyamatos belső nyomást érzel, ami már egészségedet fenyegeti, netalán beteg lettél? Úgy érzed kicsúszott a kezedből az irányítás? Tanulj meg NEM-et mondani!