Hol a hatá(r)om? – 5
Amikor nem engeded be az Életet

Eszeddel tudod mi a helyes, mégsem tudod megcsinálni, amit jónak hiszel? Tudtad, hogy a kiteljesedő élethez nem kell mást tenni, mint kinyitni az ajtót? Az Élet az ajtód előtt áll, sőt Ő maga az az ajtó. Hívd be szóval, és mondd meg Neki – legyél a teljes életem Ura.

Hol a hatá(r)om? – 4
Amikor megengedjük a rosszat

Miért akarok mindenkinek segíteni? Miért érzem azt, hogy ha egyszer végre NEM-et mondok, bűntudatom lesz? Semmi baj nincs veled, csak rossz a program, amit kaptál, ami ösztönösen tévesen működtet téged! Az előadásból bátorítást, példát kapsz, hogy húzzad szépen a határokat!

Hol a hatá(r)om? – 3
Szerepük és működésük

Amikor nem mondasz NEM-et, vagyis nem húzol határokat, tragikus folyamatokat indítasz el, amiben sérülsz te és mások is! Nézd meg mit mond a biblia az életed határairól, és azok használatának elmulasztásáról. Ha történt veled hasonló, nem kell félni, Isten megbocsát és meg is tanít határokat húzni!

Hol a hatá(r)om? – 2
Határok fajtái, működésük

Mondtál már NEM-et az életedben? Mit kaptál érte? Nem is olyan könnyen megy, eleinte félelmek, szégyen és önvád mardos belül. Nézd meg mit mond a biblia az életed határairól, és azt is meglátod, Isten segíteni fog meghúzni őket.