Nyári bibliakonferencia 2016

Loading Map....

Időpont

2016. augusztus 2. - 2016. augusztus 7.
Egész napos

Helyszín

Fónagyság
3778 Varbó
48.149405, 20.589601

Kategória


2016. augusztus 2-7 között nyári bibliakonferenciát szervezünk, melyen Nader Mansour és Imad Awde testvéreink látogatnak meg bennünket Ausztráliából, és hirdetik Isten Igéjét. A várható téma a vég idejére való felkészülés lesz. Az első előadás 2-án (kedden) kora délután lesz, az utolsó 7-én (vasárnap) délelőtt. Első közös étkezés: kedd vacsora, utolsó: vasárnap ebéd.

Részletes programterv (PDF)

Isten kegyelméből ezen a táboron is sok áldást nyerhetünk a közösség és az Ige által, gyönyörű természeti környezetben.

A tábor részleteiről és a jelentkezésről:

Helyszín: Varbó-Fónagyság Erdei Iskola. (A helyszínről képeket ezen a linken találtok.)

GPS: 48°08’57.7″N 20°35’17.7″E; Google Térképen: 48.149444, 20.588056

Szállás: a szálláshelyen 11 szoba áll rendelkezésre 48 fő elszállásolására (2-6 fős szobákban). Amennyiben több jelentkező lenne, mint amennyit a tábor helyszínén el tudunk szállásolni, úgy a korábban beérkező, érvényes (leelőlegezett) jelentkezéseket részesítjük előnyben. Aki tehát helyben szeretné igénybe venni a szállást, annak érdemes mielőbb jelentkezni, ellenkező esetben egyénileg kell megoldania a szállását.

Ellátás: napi háromszori, vegetáriánus étkezést tudunk biztosítani, meleg ebéddel, kedvezményes áron. Az étkezést igénylők figyelmébe ajánlom, hogy egyszerű ételekre lehet számítani. Részleges ellátás nem igényelhető (pl. csak ebéd). Az ellátás speciális igényekre (ételallergiák, extra kívánságok) nem terjed ki, ezért akinek eltérő igényei vannak, javaslom, hogy egyénileg gondoskodjon étkezéséről. Várható étlapot igény esetén tudunk küldeni. A szálláshelyen csak egy egyszerű teakonyha áll rendelkezésre.

Ha valaki a szállás/étkezés igénybevétele nélkül szeretne részt venni a bibliakonferencián, ezt természetesen megteheti. Nem szedünk belépőt, mindenkit szívesen látunk!

Jelentkezés: online űrlap kitöltésével. A jelentkezéseket a szállásdíj 50%-ának előlegként történő befizetése mellett tudjuk érvényesnek tekinteni. Az előleget átutalással lehet befizetni. A számlaszámot az űrlapon megadott email címre küldjük, megjelölve a befizetendő összeget.

Jelentkezési határidő (űrlap kitöltése és előleg befizetése): július 15.

Költségek:

Szállás: 2.000 Ft/fő/éj
Étkezés: 1.500 Ft/fő/nap

Külön gyermekkedvezményt nem tudunk felajánlani, de ha bárkinek megoldhatatlan anyagi terhet jelent a tábor vagy az előleg befizetése, és mégis szeretne eljönni, az jelezze bátran, és keresünk megoldást!

Jelentkezem a bibliakonferenciára!