Találkozás

Loading Map....

Időpont

2015. május 2.
10:00 - 18:00

Helyszín

Canada Hotel
1095 Budapest
Soroksári út 132.

Kategória


Imádságaink minősége alapvetően meghatározza Istennel való kapcsolatunkat, ezért elmúlt alkalmainkon a „Miatyánk” kezdetű imát kezdtük el tanulmányozni, amelyből sok alapigazságot megérhetünk. Emellett a közös beszélgetések, és az Úrral szerzett tapasztalataink megosztása tovább növelte az egymás és mennyei Atyánk iránti szeretetünket.

Mindnyájan vágyunk közelebb kerülni Istenhez, jobban megismerni Őt, megérteni és cselekedni az Ő akaratát. Csodálatos dolog, hogy ebben a törekvésben nem vagyunk egyedül – még ha helyileg nagyobb távolságokra is vagyunk egymástól, testvérek vagyunk. Mégis, amikor egybegyűlünk, hogy Istent együtt imádjuk, és az Úr lábainál tanuljunk, Isten különleges áldásait tapasztalhatjuk meg, és a testvéri közösségben szíveink olyan módon is egybekapcsolódhatnak, amelyre az egyéni Isten-keresés alkalmával nincs lehetőség. Joggal várhatjuk Isten közöttünk végzett munkáját, ha azzal a szándékkal gyűlünk egybe, hogy Isten Lelke egységet teremtsen közöttünk, és az Ő szeretete még teljesebb mértékben nyilvánulhasson meg általunk (János 17:21).

Isten szeretete minden igazi keresztényben táplálja a testvéri közösség iránti vágyat. Hiszem, hogy az Úr gazdag áldásokat kíván ezen összejövetelek alatt kiárasztani, és azt szeretné, hogy ebből minél többen részesülhessünk.

Összejöveteleink teljesen nyitottak, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A következő találkozásunk fő információi

Téma:
Az imádság – A mindennapi kenyér

Közös tanulmány:
Róma levél 2-3. fejezet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .