Könyv a hit általi megigazulásról A jó hír jobb, mint gondolod

A jó hír jobb, mint gondolod

Folyóiratunk korábbi számaiban „A hit útja” rovat egy cikksorozatot közölt a hit általi megigazulásról – mely egyébként üzenetünk központi témája. Ez a cikksorozat azonban időközben kibővült, és egy 28 részes könyvvé nőtte ki magát, mely tavaly ősszel kiadásra is került, A jó hír jobb, mint gondolod címmel. A benne foglalt felismeréseket és felvetéseket rendkívül fontosnak tartjuk, mert mélyebb betekintést adnak az evangélium működésébe, a törvény jelentőségébe és megváltásunk isteni tervébe. Tekintettel arra, hogy a könyvet ingyenesen felajánljuk Olvasóinknak, a továbbiakban nem fogjuk folyóiratunkban is közölni tartalmát. Egy kis kedvcsináló az olvasáshoz:

„Egy kétezer évvel ezelőtt történt esemény örökre megváltoztatta a világegyetem sorsát. Ez az esemény Jézus Krisztus születése volt.

Nincs még egy olyan ember, akinek élete ilyen hatást gyakorolt volna az egész emberiségre. Sok százezer könyvet írtak Róla, egyetemeket és iskolákat alapítottak azzal a kifejezett céllal, hogy az Ő életét tanulmányozzák, és milliárdok szánták magukat önként szolgálatára.

Ugyanakkor, akik leginkább ismerik Jézus Krisztust, azok látják a legvilágosabban, hogy az emberiségnek szánt áldások közül mennyire kevés valósult meg eddig: az emberek többsége nem fogadta be, nem értette meg, sőt fel sem fogta ezeket. Még mindig óriási szakadék tátong a kereszténység tapasztalata és a Jézus által ígért új élet között.

Jézus Krisztus küldetésével, halálával, feltámadásával és mennyei szolgálatával kapcsolatban sok olyan kérdés merült fel az idők során, melyekre a keresztények nem tudtak kielégítő válaszokat adni. Ez a könyv őszintén szóba áll ezekkel a kérdésekkel, és forradalmian új megvilágításba helyezi az evangélium üzenetét.”

Weblapunkon a teljes könyv megtalálható, de ha szeretnéd nyomtatott formában olvasni, vagy másnak is szívesen adnál belőle, vedd fel velünk a kapcsolatot, add meg postacímedet, és küldünk Neked egy – vagy igény esetén több – ingyenes ajándékpéldányt!

Feliratkozás
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments