Varázslás Jezábel szelleme

Mi köze a manipulációnak a varázsláshoz, és miért kell ezzel a témával minden hívőnek foglalkoznia? Hogyan segít Jezábel története a varázslás szellemének felismerésében és hogyan lehet megszabadulni tőle?

Varázslás

Elhangzott: Budapest, 2018. szeptember 15.

1
Szólj hozzá!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Péter M. Recent comment authors

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Péter M.
Vendég
Péter M.

Nagyon jó tanulmány Jézabel szellemiségéről. Akháb és Jézabel története nem csak a párhuzamos vallási oldalról érdekes, hanem rámutat arra, hogy miért tiltotta Isten a házasságot a saját népének a pogány és istentelen népekkel. Fura, de a mai ateista nyugati világban is a fiatalok szintén Jézabel szellemiségében nevelődnek és ennek az oka a Feminizmus ideológiája, ami nem egyéb mint az Istár-imádat modern kori kiadása. Jezabelről pedig tudjuk, hogy pont ő volt az aki a Baál imádat mellett az Istár kultuszát is elterjesztette Izraelben, nem véletlenül! Ha le lehetne irni Akhábot psichológiaialag-hogy mit tett vele az Istár és a Baál imádat, akkor… Tovább olvasom »